Det där med ångerst

Det är många där ute som få ångerst över att äta onyttigt och jag är själv en av dem. Jag får riktigt dålig ångerst och börjar tvivla på mig själv. Varför har jag inte kommit på än men tror att min stora rädsla är att bli stor.
Som lite så var jag ganska stor och fick höra både det ena och det andra om det. Många av orden är fortfarande kvar i mitt huvud och jag anar att dem har börjat spöka till det ordentligt för mig!

Köper jag hem lite godis så sitter jag tyvärr inte och njuter av det utan jag trycker i mig det, var enda liten bit. Har själv uppfattat det som att jag hetsäter, för det kan vara likadant med mat. Och om sanningen ska frm så vill jag få ett stopp för detta nu innan det blir värre. För tänk så får man en sån ångerst någon dag att man kanske spyr eller går till gymmet för att förbränna fett i flera timmar. Då har det gått för långt och jag är livrädd för att hamna där.

När jag var mindre så åt jag godis varje dag. Dock var detta på den tiden då jag hade vuxit ifrån min övervikt. Sen kunde godisätandet går i perioder. Den dagen då jag träffade min sambo så lyckades han faktiskt hjälp mig med att inte äta så mycket godis. Jag åt det alltid när vi träffades och det fick mig faktiskt att se rätt ofräsch ut. För vem får inte finnas av godis och fet mat? Dem som inte får det ska vara glada men man måste alltid tänka på att man kan straffas längre fam i livet.  Bara för att man är smal som en pinne och kan äta som en häst betyder det inte att man kommer vara smal för resten av livet. Kanske är utsidan smal men insidan då? Hur mår hjärtat och alla andra organ egentligen? Dem kanske mår som att man vore allvarligt överviktig.

Vad jag vill säga med detta inlägget är att jag vill komma tillbaka till min nyttiga sida då jag insett att jag äter onyttigt varje dag. Det blir definetivt mycket godare om man äter det någon gång då och då istället för varje dag. Visst jag avgudar inte frukt och jag har försökt lära mig, men man ska aldrig tvinga sig att äta något man inte tycker om. Jag är en riktig periodare både när det gäller frukt och frukost. Jag kan äta äpplen i en vecka kanske men sen är jag så trött på det att jag kan spy. Och då är det bättre att byta till någon annan frukt.

Jag vill inte att mitt gamla monster ska komma och ta över. Jag vill leva utan ångerst för det jag stoppar i min mun och känna mig trygg och lycklig istället.

Svettig

Nu är jag svettig som en gris då jag nyss kom hem från gymmet.
Blev lite blandad fettförbränning/kondition idag.

Körde 20 minuters interall på löpbandet och sedan 20 minuter på crosstrainern. Hade mer att ge men samtidigt kände jag att det räckte. Jag ska ju kunna ta mig hem hel också hehe.
Blev en förbränning på ca 400 kcl vilket känns rätt lagom.
Ska jobba ikväll och kan inte ta ut mig helt om jag ska orka vara där. Blir alltid snurrig när jag börjar i och med att det alltid är stressigt när vi jobbar dubbelt. Ibland behöver det inte ens vara stressigt men jag blir yr ändå.
Vet inte riktigt vad det kan bero på men jag ser jobbet som tillfälligt tills den dagen då jag får ett erbjudande eller kan starta eget.


Börjar få lite muskler:)

Idag blir det fettförbränning för max!

Sitter här med min härliga frukost. En ganska så stor sådan tycker min mage .
  • ½ portion havregrynsgröt med solrosfrön, phyllis och banan ( nej, ingen mjölk)
  • 2 knäckisar, varav en med kalkon och den andra med leverpastj och gurka
  • 2 dl apelsinjuice
Detta är en frukost som mättar vill jag lova. Banan och gröt är rätt så mäktigt tycker jag.
Dessutom är detta en riktig järnbomb! Det är därför jag inte har någon mjölk i gröten. Kroppen har nämligen svårt för att ta upp järnet i maten om man äter mejeriprodukter samtidigt. Däremot tar kroppen upp det lättare om man kombinerar det med C-vitamin vilket jag gör med juicen.

Nu ska hela frukosten iallafall ner och sen blir det till att vila magen en stund, sen mot gymmet!
Ser att solen håller på att titta fram här, (man ska inte ha för stora förhoppningar) vore toppen med lite ljus för en gångs skull:)

Brand på Ica MAXI

Snacka om att jag valde rätt dag och tidpunkt att gå och handla!
Parkerade bilen på MAXIs parkering och går runt lite på stan. Köpte bland annat en fin vit ros till baby. Sen när jag var färdig gick jag in på MAXI och tog en kundkorg och började checka av min inköpslista samtidigt som varor lades ner i korgen. Sen hörrni..

Världens ljud börjar och jag inser att det är brandlarmet. Sen börjar en röst uppmana alla att lämna sina varor och ta sig ut då det brann inne i butiken. Jaha tänkte man lite chockad då man inte varit med om något liknande innan.
Duktig som jag var så ställde jag min korg och gick ut och ställde mig bland alla andra.

3-4 minuter senare hör man brandbilens sirener och dem kommer i ilfart och svänger in vid parkeringen för att sedan ta sig till affärens varuintag. Kanske inbillade jag mig men jag tycke att jag kände någon konstig röklukt.
Vi fick stå där ute i kanske 10 minuter till innan vi kunde gå in igen.

Det är ännu oklart om det brann eller inte...


Vilken spännande dag:)

Idag ska jag njuta av min lediga dag!

Har jobbat i två dagar men säger redan ÄNTLIGEN! Äntligen är jag ledig haha.
Två dagar är inte så mycket men ni ska veta att det är stressigt på mitt jobb och ja, det mesta ska ju självklart krångla mitt i stressen med. Leverantörer är något som jag inte ser upp till så mycket längre. Dem må vara trevliga och säkert lika stressade men när det handlar om flera timmars försening är inte inte okej.

Men nu ska jag glömma dessa dagar och njuta av min dag då jag ska göra precis vad jag känner för:)
Dammsuga kommer man inte undan men det går ju på 10-15 minuter så det är inget problem.
Har vila från träningen idag dessutom. Borde egentligen tränat nu när jag kan ta hur lång tid på mig jag vll, men jag känner mig som mest ledig om jag inte gör det. Dessutom krånglar foten och ett hårt benpass står på tur. Vet inte riktigt om det skulle funka.

Vad gör ni alla idag då? Tränar kanske?
Jag funderar på att skriva ihop mitt träningsschema så det blir lite smidigare. Nu är det en massa papper och rörigt och dessutom är övningarna röriga. Ännu en sak jag kan göra nu när jag är ledig.
En sak jag funderar på att hinna med är att sticka och sola. Det är något jag gör sådär 2 gånger om året. Det är inte bra men jag ligger inte och grillar mig. Jag brukar hålla mig till brun utan sol annars men nu har MEDDO halva priset och då kan man ju passa på. Börjar bli riktigt blek med andra ord;)


En resa till Turkiet vore absolut inte fel. Skulle bli sjätte gången till Alanya isåfall!

Hemmagjord pizza


Pizzabotten:

50g jäst
1 tsk flingsalt
0,5 dl olivolja
3 dl ljummet vatten
7 dl vetemjöl special ( går bra med annat mjöl med)

  1. Blanda jäst, salt och olja i fingervarmt vatten ( 37 grader) i en degbunke.
  2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du fått en fast och elastisk deg. Tänk på att du behöver lite mjöl till utbakning.
  3. Jäs degen i bunken under bakduk i ca 25 minuter.
  4. Baka ut degen på mjölat bord. Dela degen i fyra bitar och kavla ut eller gör en stor pizzabotten direkt på bakplötspappret på plåten.
Exempel på fyllning:
Köttfärs*
Kyckling
Ost*
Skinka*
Paprika*
Svamp*
Räkor
Tomat/tomatpure*
Curry
Nötter
Småbladssallad*
Lök*
Majs*

*= Dessa igredienserna använde jag. Jag blandade i tacokrydda i kötfärsen då jag ville ha en tacopizza.
Det är bara fantasin som sätter stopp!

Ett tips om du väljer räkor eller småbladssallad! Lägg på detta efter att pizzan är klar. Räkorna blir sega av värme vilket inte är så gott och när det gäller salladen så blir den bränd,torr och smaklös.

Smaklig måltid!

God morgon alla trötta!

Nu har sömntutan vaknat med hjälp av alarm på mobilen, just för att hinna träna innan jobbet!
Var riktigt trött när klockan ringde just för att jag kanske inte somnade försen vid 01.00 ungefär.
Var en slapp dag på jobbet så jag var hyffsat nervarvad när jag gick och la mig vid 23.30. Men som alltid så kan jag inte somna direkt. Hur gör ni alla egentligen som lyckas med det?
Min sambo hinner ibland knappt lägga sitt huvud på kudden försen han sover. Själv måste jag ligga där och tvinga mig att somna i princip. Han har gett mig ett tips på hur han gör om han inte kan sova och då menar han att jag ska släppa allt jag tänker på och bara se en svart vägg framför mig.
Jag har försökt, så många gånger, men det funkar inte! Hur gör ni?

Nu kurrar magen så högt att den kan väcka grannarna. Bäst att äta lite frukost nu!
Blir axlar och rygg på gymmet. Har forfarande väldigt ont i min fot och anar att det kan vara något ledband.
Alltid är det något
.


Då var det dags igen.

Det blev hemmgjord tacopizza till middag idag. Ska bli ett rent nöje att äta den på jobbet ikväll.
Nästan så det ska bli roligt att jobba bara för det haha. Ibland är man sjuk och jag har då mina stunder. För mat det är då något jag älskar :D

Hinner tyvärr inte att lägga in några bilder. Kanske kanske att jag hinner imorgon. Jobber nämligen mellan 12-17 och måste hinna med och träna innan.  Men hur som helst, vi hörs imorgon! Ha det bra allesammans!

Puhu jag är slut!

Nyss hemkommen från gymmet och är aningen slut, som vanligt, och som det ska vara!
Blev mitt favoritpass och då blir det alltid lite lättare att köra stenhårt. Men min motivation stiger mer och mer för varje dag!

Såhär såg dagens pass ut:

Uppvärmning: 10 minuter på löpbandet

Dips (maskin)            25 - 8x3
Pushdowns                20- 10x3
Biceps i kabelmaskin 15 - 10x3
Bröstpress (maskin)    5 - 10x3
Bicepscurl                  7-  10x3
Triceps                      8-  10x3
Situps                            15x4

NU ÄR JAG HELT SLUT!

Veckans träningsschema

Måndag: Armar, bröst & mage
Tisdag: Benpass
Onsdag: Vila
Torsdag: Fettförbränning
Fredag: Axlar & rygg
Lördag: Vila
Söndag: Fettförbränning


Detta ska bli en bra träningsvecka trots att jag har ont i foten.
Ändringar kan ske bara man gör det och klarar av det!

Hmm...?!

Märker även ni att jag inte har så mycket tid över om dagarna?
Det blir jobb och jobb. Sedan mys och mys och massor av träning och pyssel.
För er som inte vet det så kan jag inte sitta still vilket har resulerat till att jag älskar at hålla på med pyssel. Smycken, scraping, måla m.m ja you name it! Det har gått så långt att jag till och med ska starta eget inom denna kategorin så fort jag få chansen till det. Och som jag längtar!

Jag har lycktas med att släppa jobbet på fritiden rätt så bra måste jag säga vilket känns grymt bra! Nu har dock en annan bov börjat jaga mig! Det är ju snart jul =O Och jag har massor med projekt som jag ska hinna klart med innan då nära och kära ska få det i julklapp.

Jag vet att jag hinner klart men min iver är mig upp i halsen haha. Brinner för det jag gör och då kan man inte hjälpa det.


Det viktigaste jag har glömt att skriva om är ju träningen! Var en konstig jobbvecka förra veckan och träningen kom lite på sniskan men minns jag inte fel så tränade jag såhär:

Måndag: Armar, mage och bröst
Tisdag: Benpass
Onsdag:Vila
Torsdag:Fettförbränning
Fredag: Fettförbränning
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Ingen vidare ser man nu i efterhand. Det enda jag är glad över är att jag fick in mina två fettförbränningspass! Dem behövs alltid ioch med att jag är en riktigt livsnjutare på helgen;)


Det handlar om att leva i nuet

Brukar ni precis som jag hela tiden blicka framåt och planera en massa?
Har ni isåfall någon gång fått en tankeställare?

Jag är en person som Alltid tänker framåt och lätt glömmer nuet. Ibland kan det gå så långt att blickandet faktiskt får mig att må dåligt. Bara en sån sak som att gå till jobbet. Jag hade hellre legat hemma eller varit på gymmet men man måste ju ha pengar. Värst är det om man ska börja jobba där vid fyratiden då alla andra slutar. Då går man hela dagen och tänker att man ska jobba och helt plötsligt blir dagen förstörd. Ett typiskt fall för mig iallafall.

Men nu har jag fått nog! Dagen är inte alls förstörd. Visst jag kanske inte kan åka på någon långresa just den dagen men jag kan göra precis vad jag vill bara jag är klar innan jobbet. Ibland kan jag ha planerat att jag ska hinna med att städa och handla innan jag börjar vid 16.00 och direkt när jag vaknar på morgonen kan jag vara stessad. Detta i sig är helt sjukt för jag vet att jag är klar långt innan jag ska vara på jobbet. Men ändå så bygger man upp en stress inom sig.

Jag insåg i helgen att så fort jag slutar tänka på jobbet och bara är i nuet och kanske låter tankarna segla bort till saker man längtar efter i framtiden så känns det inte längre som någon Big deal. Så nu dessa dagar jag jobbar så ska jag strunta i jobbtankarna och bara sätta en tidsgräns då jag vet att jag ska vara färdig med det jag vill göra.
Igår funkade det utmärkt så det borde inte vara några problem.

När jag tänker på framtiden nu så är det mina kommande studier som jag förhoppningsvis börjar med i januari. Har anmält mig till en distanskurs som heter "Affärsutveckling- och entrepenörskap" som jag tror kommer vara till en stor hjälp för mig. Någon gång i framtiden då jag har egna barn så vill jag starta eget företag. Dock så ska jag smygstarta ett så fort jag får chansen till det! Ett internetföretag med fokus på pärlor och smyckesdelar, samt andra hobbyartiklar. Ett försmak på mitt framtida företag:)

Lev idag, annars undrar du snart vart ditt liva har tagit vägen!

Tviii och blää!

Jag har varit livrädd för att min dygnsrytm blivit ändrad efter den natten då jag inte somnade försen på morgonen. Har varit som en zombie varje morgon även om jag sovit över 10 timmar. Två dagar irad sov jag till 10.30 vilket jag kanske brukar göra två dagar om året. Har man väl vänt på det så är det jättesvårt att vända tillbaka på det. Eller vad säger ni?

I lördags var vi hos mina föräldrar och firade lite vilket ioch för sig inte blev en allt för sen kväll men min ängel till pojkvän väcker mig på morgonen, innan klockan hade slagit 7.30. Jag som bara ville sova! hehe:)
Men jag har kanske honom att tacka för jag har sakta men säkert börjat komma tillbaka till den dygnsrytm jag vill ha. Visst är man som en zombie när man vaknar, men då skyller jag på årstiden.
Vaknade 8.20 idag vilket är en perfekt tid om man vill hinna med lite på dagen.

Satte mig med min standard frukost: gröt och knäckebröd. Men en liten nyhet kom till idag, nämligen BLUTSAFT.
Någon som har kännt denna hemska smak innan? Jag fasar för att gå upp och ta den nu i de närmsta 30 dagarna eller vad det nu blir. Vilken smak säger jag bara!
Har ni smakat det någon gång och tycker att det ger effekt?

Jag hoppas den gör susen iallafall!

Ett helguppehåll

Nu var jag tillbaka igen!

Valde att ta ett helguppehåll med bloggen då jag visste att tiden inte skulle räcka till.
När det gäller träningen så vilade jag fredagen och lördagen och körde ett fettförbränningspass igår.
Snacka om att jag gav allt på slutet vilket tände den lilla gnistan inom mig igen.
Jag vet att jag klarar det bara jag vill! Så är det bara:)

Idag körde jag ett stenhårt armar och magpass och fy satan i gatan vad skakis jag var efteråt:)
Nästa pass blir ett benpass. Längtar faktiskt efter det för en gångs skull:)

Tänkte att jag skulle cykla till affären och handla lite nu. Måste ha hem lite mer mat, nyttig mat vill säga!
Någon som har tips på hur man kan göra för att bli av med fettet utan att slita på muskelmassan? Jag vill helst inte använda något pulver eller annat kosttillskott utan hellre hålla mig till kost. Någon som klarat detta?

Gillar när dagarna inte blir som planerat

Idag var det meningen att jag skulle träna men valde vila istället.
Är fjärde kvällen som jag ska stänga nu och ska dessutom ha öppning imorgon, då är det lika bra med vila idag.
Slutar redan vid 12 imorgon istället för tre så hinner med en runda på gymmet.
Då ska jag  dessutom dra med mig baby dit! Punkt och pricka!

Nu ska jag se om vår nya tv är på plats och färdig att titta på. Över ett halvår utan tv, det är inte dåligt!


Jag tog mig till gymmet iallafall!

Idag sov jag enda till 10.30 vilket inte har hänt på evigheter! Kanske inte konstigt då jag är van vid att sova 8-10 timmar per natt och bara sov 4 timmar under natten tills igår. Så med andra ord har jag nog tagit igen lite.
Det var min lediga dag igår som inte bestod av någon ledighet:(
15.30 ringer chefen och undrar om jag kan hoppa in för honom eftersom han också blivit sjuk. Snäll och pengargalen som man är så säger man ju ja. Så nu blir det jobba enda tills lördag 15.00 då min helg börjar.
Blir stängning idag och imorgon samt öppning på lördag. Efter lördagens pass blir det hem och in i duschen och sedan köra till päronen där det ska ätas smörgåstårta! Längtar hehe:)

Om vi då ska tala om denna dagen så vaknade jag som saht vid 10.30 och var fortfarande riktigt sliten, samt att jag hade vääldigt ont i nacken, vilket sitter i. vid lunchtid lyckades jag ta mig till gymmet då målet var att köra 40 minuter på crosstrainerna i högt tempo. Hur slutar då detta?

Jo kroppen säger ifrån så fort jag börjar. Jag kunde inte köra snabbare än jag gör när jag är helt slut i princip och jag fick kämpa i 30 minuter och sen ge upp. Huvudet snurrade och jag var helt slut.

Så ja det var ingen lyckad dag på gymmet. Får hoppas på bättre imorgon, i helgen blir det iallafall vila.

Nu ska jag äta lite varma äppelbitar med kanel och havre Yummie:)

En sömnlös natt!

Igår jobbade jag stängning och var hemma igen lite innan halv 12.
Kände mig fortfarade inte så trött men det brukar bli att man ligger och vrider sig i sängen i en timme ungefär sen sussar man gott.
Men varför ska det alltid vara så lätt? Ja det är ju en enkel fråga med enkelt svar- man behöver sömn.
Inatt låg jag och snurrade runt som om det vore snurrarunttävling i sängen och vid kl fyra så hör jag att tidningen droppar in genom brevinkastet.

Redan här var jag desperat. Klockan är fyra och jag har inte sovit en endaste minuten än.
Hursomhelst så sätter jag mig i köket och läser igenom tidningen och knaprar i mig en riskaka. Magen kurrade och det fick bli någ litet. När tidningen var färdigläst stod klockan på 4.30 och det var att gå in i kampen igen.
Hela natten har mitt huvud varit sprängfyllt med tankar. Jag har verkligen testat mina "jag ska somna trick" men dem funkade inte för fem öre!

Ligger i sängen och känner att nu börjar jag faktiskt bli trött på riktigt- äntligen! 06.05 skulle baby upp så min tanke var att hålla mig vaken och väcka honom och sedan sova.
Och tack och lov. Så fort han gick upp så somnade jag haha:)



Så inatt blev det sex timmars vila och fyra timmars sömn.
Nu landar frukosten i magen och ett hårt benpass väntar på gymmet:)

Nu är hon helt slut

Med hon så menar jag såklart mig själv för jisses idag var det jobbigt. Men måste säga att jag har nog aldrig känt av ryggövningarna så bra som idag. Jag har börjat pressa mig själv och har lyckats höja i både vikter och repetitioner. Vissa övningar har även fått höjning  set.

Bra rygg,axel och nackmuskler är A och O för mig som har problem med värk där. Jag har faktiskt lyckats träna bort det mesta vilket har fått mig att inse att träning gör en friskare!
Kom och tänka på den knäppa doktorn som sa att träning var meningslöst om man ville gå ner i vikt m.m för man blev inte friskare för det. Hmm.. Ne ha har nog inte många hjärnceller den mannen. Men mediakåt är han säkert!

Till helgen så ska jag och baby hem till mina föräldrar. Då kommer deras hund säkerligen pussas lika mycket som alltid. Snacka om att den hunden är galen i närhet när den är som bäst;) För henne iallafall hehe.

Videoövningar.

Lade precis in en ny länk som i alla borde kika på.
Där hittar ni nämligen MASSOR med videoövningar. Perfekt om man känner sig osäker på någon övning eller bara vill testa på lite nya.

Jag fastnade direkt! :)

Latsdrag

Dagens huvudövning blir latsdrag!

Kanske har du inte provat latsdrag innan. Kanske har sett jobbigt och konstigt ut? Så tänkte jag när jag började gymma, men nu har jag minsann tagit tag i detta och insett vilka resultat denna maskin faktiskt kan ge!


Det finns lite olika varianter på stång men vi börjar med den breda stången:

Sätt dig i maskinen och justera benskyddet och ställ in den vikt du vill ha.
Ta tag i stången med et brett överhandsgrepp (se bild).

Nu ska du dra stången mot bröstet. När den når övre delen av bröstet ska du dra axlarna bakåt.
Återgå sedan till startläget med raksträkta armar.

Här ser du vilka muskler som används under latsdrag med brett grepp.


Latsdrag med smalt grepp. (V-handtag)

 

 

Greppa "V"-handtaget och sätt dig i latsdragmaskinen med knäna säkert fastsatta vid vadderingen. Börja övningen med armarna utsträckta för att stretcha latsen.

Med en explosiv rörelse drar du ner stången mot bröstet. Svanka med ryggen när du drar ner stången tills den nuddar bröstet.

Under kontroll sträcker du ut armarna tillbaka till startläget. Upprepa rörelsen tills du har gjort klart antal önskade reps.





Dessa brukar jag köra på gymmet. Självklart finns det fler övningar!

Gå in på BodyNytt så kan ni se olika videos på latsdrag. Kanske hittar du din favorit där?

Nu känns det ok!

Allt känns mycket bättre nu, det är bara dagens första två timmar som känns väldigt sega och hängiga.
Så äntligen går det på rätt håll:)
Igår lyckades jag ta mig till ishallen och kolla på när Troja äntligen vann. Ärligt talat- sopade mattan ;)
Skön och efterlängtad seger, nästa match är mot Växjö. Riktigt svårt att ta dem på bortaplan men... Nu har gnistan tänts igen skulle jag tro.





Idag har det varit en lugn och skön dag med veckohandling, tvättning och snart städning. Tänkte bakat Kärleksmums idag med men sparar det tills på onsdag då jag är ledig från jobbet. Risken finns att alla kommer ätas upp inom någon dag då både jag och P älskar dem vääääldigt mycket.


Imorgon väntas träning- axlar och rygg. Om jag hinner så ska jag slänga in ett inlägg med lite övningar.
Enligt önskan så ska jag försöka lägga in flera övningar.
Oftast insipreras man av andra, jag gör det iallafall:)

Blixtar och dunder- hela sängen skakade


Är ni precis som jag rädd för åskan? Man är inte rädd så men, man tänker ändå- vad händer om den slår ner i taket mm.
Imorse tänkte jag verkligen så!
Vaknade upp av att hela sängen skakade och så hördes ett dovt muller. Först tänkte jag att det måste vara ett jordskalv men några sekunder senare ser jag hur det blixtrar till. Av ren reflex börjar jag räkna.. ettusenett... ettusentvå.. Och längre än så kom jag inte för då brakade det loss!

Tack och lov för att jag inte låg ensam i sängen hehe. Älskade lilla du<3

Är fortfarande sjuk men halsen gör inte ont längre som tur är. Nu gäller det bara att komma ihåg att ta dem där tre tabletterna som jag ska ta varje dag i över en vecka till.

Måste säga att jag längtar till träningen igen! Gick så satans bra på mitt benpass sist! Nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas att jag har samma vilja när jag kan träna igen:)

Skakis

Jobbet igår var ingen vidare.. Höll på att svimma flera gånger och var helt skakis och svag. Trodde att sömnen inatt skulle göra det bättre men nej här sitter jag hemma och skulle egentligen jobbat.
Är riktigt skakis i kroppen och helt väck i huvudet. Har inte ork till något så det får bli en riktig krya på sig dag idag.
Problemet är att jag är sjukt rastlös ungefär 99% av min vakna tid så ska bli spännande att se hur det sluta. Blir väl en och annan film skulle jag tro.

Nu ska jag iallafall försöka äta lite lunch och se om man kan få lite energi!

Trevlig helg på er allesammans!

Halsfluss!

GREAT!!!

Har haft ont i halsen lite hur som nu i två veckor ungefär och när svullnaden väl hade lagt sig så tvärvände det!
Igår upptäckte jag att jag hade en prick på den ena halsmandlen men jag avvaktade för att se hur det skulle se ut idag.

Kollade i speglen efter träningen och ja, den satt kvar... SKIT OCKSÅ med andra ord.
Så nu ska jag gå på penicillin i 10 dagar och ta tabletter tre gånger om dagen. Har varit nära på att svimma ett flertalet gånger idag och har varit helt skakis i armarna. Riktigt läskigt.

Har tagit på mig att jobba för en hela helgen men jag vet inte om jag kommer klara av det. Långa dagar och ingen sömn går inte ihop sig med att vara sjuk.

Nej nu får det bli bättre för det kan knappast bli så mycket sämre.

Äntligen känns träningen bra!

Var och tränade igår vilket resulterade till ett arm och magpass med lite bröst med. Jag trodde aldrig att jag ksulle säga detta men jag älskar att träna magen. Situps har alltid varit det värsta jag vet men nu... nu fullkomligt älskar jag det! vilket måste resultera att dem jag har gjort har gjort nytta för mig då det känns lättare och roligare nu.

Idag blev det ett stenhårt benpass. Shit som benen skakade när jag gick därifrån:) Precis som det ska vara hehe.
Har grymt fina blåmärken på ena axeln efter vadpressen. Tur att man inte ska på någon skönhetestävling de närmsta dagarna. Tror jag ska övergå till benpressen när jag ska träna vaderna. Har inte testat en men borde ge samma resultat tycker jag.

Nu ska jag gå och föna håret och sen gå till jobbet. Har fått mer ansvar på jobbet nu och fått ta över beställningar på vissa varor. Beställde för första gången i tisdags så ska bli kul och se om det blev rätt!

Förresten! Är det någon av er som har testat Bobby´s Extreme schampoo och balsam än? Jag funderar på att köpa det. Var inne på Tresemme innan imed att det är så billigt, men... Varför använder inte frisörerna det längre om det är så bra och billigt? Det är min fråga det.. Så lite tveksam är jag allt!


5 långa dagar utan uppdatering

Jag har som sagt varit lite krasslig och inte kunnat träna. Har blivit 2 pass på två veckor. Två helkroppspass.
Känns fortfarande riktigt bra när man väl är där men det är fortfarande lika svårt att ta sig dit.
Var iväg och tränade igår och då fick jag verkligen kämpa för att inte fastna hemma!

Detta vädret gör mig och väldigt många andra trötta dag ut och dag in. Hösten vill man ska vara solig och kylig, sådär mysig. Som våren fast tvärtom hehe.

Om jag inte avslutar detta inlägget snart så kommer jag fastna hemma idag och det vore ju ingen vidare. Ska vara duktig och köra kondition/fettförbränning. Antingen crossen eller löpbandet. Återstår att se.

Imorgon ska jag iallafall skämma bort mig med en ansiktsmask. Den är min hy väl värd!:)


RSS 2.0