En skön rund i solen

Nyss inkommen efter en liten springtur i solen. Blev lite svettigt på slutet :P
Var nog nästan 1½-2 månader sedan jag sprang sist men det kändes himla bra idag. Kändes lite klumpigt i början bara. Blev iallafall en runda på närmare 4,5 kilometer och det fanns mycket kvar att ge.

Men med tanke på värmen och mitt slarv med vätskeintag så låg jag lite lågt. Ska ju jobba sen vid 16 och då funkar det inte att jag är förvirrad och yr i bollen inte.

Resten av min ledig dag ska avnjutas i solen samt med en promenad till Netto för att handla lite.

Nu ska jag ta mig en liten dusch. Den är efterlängtad!


Här kommer dessutom lite bilder från min semester:) Man kan väl säga att det blev en heeeel del onyttigt. Men har man semester så har man:) Blir nog mest att man tar kort på det onyttiga dessutom. Det ser ju lite mer lockande ut. Franska pizzor är något jag rekomenderar starkt. Världens godaste!
Massor med vin och till och med äkta champange. Sen har det varit alltifrån shopping, utflykter, restaurangbesök till sena kvällspromenader vid stranden.

Men en riktigt häftig sak är den näst sista bilden. Jag testade nämligen att äta friterade blommor! Passar väl mig som är utbildad florist? och inte nog med det. Det var mumsigt värre;)











Snart dags för lite jobb igen.

Nu sitter man här efter att ha kört ett hårt benpass på gymmet och sen ätit luch på stan med min älskade vän Angelica. Är proppmätt ännu vilket inte är så bra. Varför ska man alltid äta så mycket när det är buffé för? Haha:)

Just nu spenderar jag lite dö tid fram tills jobbet genom att plocka lite här hemma. Är inte alls sugen på att gå dit om jag ska vara ärlig. Stängning= Suger. Majoriteten av mina arbetspass på jobbet har varit stängning. Så vem är inte trött på det. Dessutom får man inte träffa sin sambo på två dagar nu även om vi bor ihop. Det suger nog mest.
Då kryper saknaden sakta men säkert fram. Och man tänker och tänker, främst på framtiden:)

Nu ska jag återvända till mina sysslor. Och Angelica om du läser detta. Jag finns här för dig. Alltid. Oavsett tid på dygnet. Tänk på det!

Jag är inte försvunnen!

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen satt mig ner vid datorn igen.
Har avnjutit 15 dagar nere i soliga Nice och kom hem i onsdags natt. Har hunnit avverka 3 öppningar på jobbet. Den första redan på torsdagen. Lite småjobbigt då man inte ens fick 4 timmars sömn.
Resan har varit underbar det blev bara lite komlikationer när vi skulle flyga hem pga att flygledningen i Nice strejkade. Strejk är inget ovanligt i länder som Frankrike och Italien.
Ungefär vart tredje plan ställdes in och jag satt med halvt panik eftersom jag skulle infinna mig på jobbet klockan 5,30 på torsdagen.

Men som tur var så kom vi iväg. Istället för 16,05 så fick vi lyfta 18,00, så vi var i Köpenhamn vid 20-tiden. Sen var det bara att ta tåg till Hässleholm och hämta upp bilen och köra till Ljungby.
Detta var ju så klart inte så bara. Det blev signalfel på tåget (självklart) så då djöjdes tiden ut ytterligare. Väl framme vid vår bil så var olyckan framme. Jag skulle fälla ut backspegeln på passargerarsidan och helt plötligt så åkte speglen i backen och gick i tusen bitar! Jippi! Men det vara bara att plocka upp och tuta och köra.
Vi skulle vara hemma vid tolvtiden på natten och komma hem till en lägenhet utan mat. Vid 23 var vi så hungriga att vi höll på att dö så vi var tvugna att stanna på 7Eleven i Strömsnäs för att få något i magen.

Hem och sova och upp innan tuppen. Men det gick mycket bättre än väntat då jag var relativt pigg alla dagarna på jobbet. Idag är jag ledig och ska njuta ordentligt av denna dag!

Borta bra men hemma bäst:)   (Även om jag saknar solen och utsikten;) )

VAR ÄR MIN BIKINI?

Just nu kokar jag inombords. Jag kan inte hitta min bikini!
Precis köpt en ny för att de andra är slitna och för stora. Men var är då den nya? BORTA:(

Hur kan någonting försvinna på 65 kvm? Fattar inte detta!

Jag som vill ut och sola buhu!

Bakar Macarons!

Just nu står mina ros macarons i ugnen och gräddas. Samtidigt står min sambo och steker massor med biffar.
Behöver jag säga att köket känns som en bastu just nu:)

Underbar dag med massa mys. Avnjuter ett glas vitt just nu. Säger bara SEMESTER. Älskar detta!


Njuter av dagen!

Igår blev det först ett benpass på gymmet och sedan en tripp till Växjö för att träffa en gammal barndomsvän.
Väl där gick vi omkring i affärerna och njöt av sommarrean:)  Sen blev det lite lunch med för man blir ju hungrig av att gå runt på stan.
Var himla trevligt att träffas igen. Var säkert ett år sedan sist så detta får vi bättra oss på! Himla kul att man kan hitta tillbaka till varandra efter 10 år utan någon kontakt. Detta är sånt i livet man måste ta vara på!

Just nu siter jag proppmätt efter min frukost och tvättmaskinerna går för fulla muggar. Har nog en 8 maskiner tvätt som ska tvättas upp idag. Jippi! Men allt måste ju bli rent innan jag kan packa så det är lika bra att göra det idag.


Ska busa en massa med plutten idag med. Funderar på att ta med henne till skogen så hon får testa att vara ute lite. Hon har ju sin söta sele:)

Nu ska jag kika till tvätten.
Ha en trevlig dag i solen allesammans!

RSS 2.0