Glad även om regnet faller.

Ute öser regnet men jag är lika glad för det. Vet inte varför, men det är bara att vara tacksam.
Onödigt att sura över lite regn:P

Blev ett intensivt pass på gymmet. Körde rygg,axlar och bröst idag. Gick helt ok. Var så himla trött hela morgonen. Anar att det har att göra med gårdagen!

Blev benpass på gymmet på morgonen, sen till jobbet och ut och springa direkt efter jobbet. Det lilla kan bli mycket om man inte ätit som man ska.

Men var värd en kebabtallrik och lite rödvin på kvällen med min älskade sambo. Ibland ska man få njuta och inte fick man någon ångerst efter att ha ätit heller. Himla skönt!

Nu blir det Top model :)

Ciao Ciao!

Svettigt!

Nu har jag varit på gymmet och kört ett benpass. Himla skönt!

Igår blev det vila från gymmet och en springtur på förmiddagen istället. Har ju noll kondis just nu och har som mål att springa 1.2 mil i sommar. Puhh jag längtar men ändå inte!

Just nu springer jag bara små rundor. Har blivit 3 kilometer de senaste gångerna och jag känner att det finns mer att ge. Bättrade min tid med över 1 minut igår från förra rundan. Men nu är ju målet såklart att jag ska klara av att springa långt. Så nu ska jag börja mig på lite längre sträcka. Det får helt enkelt ta sin tid att ta sig imål, huvudsaken är att jag klarar av att springa hela sträckan.


Har börjat äta järntabletter nu iallafall så nu kanske man kan börja känna sig som en människa igen.
Har varit nära på att svimma i flera dagar nu och jag vill kunna träna som jag gör, så det fick bli tabletter ändå.

Nu ska jag duscha och fixa mig lite. Börjar jobba vid tolv och tänkte att jag ska hinna plugga lite innan.
Slutar vid 5 idag så ska passa på att springa direkt efter jobbet. Såvida det inte är helt kaos på jobbet och man är helt slut efteråt. Men ska nog inte vara några problem.


Ha en bra dag på er!

Njuter av minsa sista minuter

För snart ska jag till jobbet. Men det är bara att gå dit och tänka på morgondagen, fö då är jag ledig igen:D
Ska dock till tandläkaren imorgon=/ Ingen fara sålänge som det inte är något fel, men säger dem hål eller dra ut så springer jag nog haha. Ibland är man minsann mes :P

Torsdag blev det mellanpass istället för stängning så jag jublar:) Kanske jag hinner springa en runda på kvällen med. Hade inte suttit fel.
Fredag stänger jag och öppnar på lördag. Så min träning kommer nog se ut såhär ungerfär:

Onsdag- Gymmet på morgonen, springa på eftermiddan
Torsdag- Gymmet på morgonen, springa på eftermiddan
Fredag- Gymmet
Lördag- Vila
Söndag- spring eller gymma.

Blir säkert något pass mindre än jag skrivit, men detta är iallafall planen.

Nu får jag fixa iordning mig lite.
Ha en toppendag allesammans!


Vilket pass!

Sitter här med min special shake- en smoothie med protein och kolhydratpulver i. Mina armar skakar som bara den och jag är tom på enegi just nu!
Körde ett riktigt intensivt pass då jag tränade armar,mage och bröst. Och någon kommer ha träningsvärk imorgon tror jag:)

Känns toppen!

Imorgon är jag ledig och då är tanken att jag ska både träna och ut och springa. Så det får bli att äta och dricka bra idag, brukar bli slarv med det när jag jobbar på kvällen. Lätt hänt att man glömmer att äta och sen sent på kvällen är man vrålhungrig. INGEN VIDARE!

Ne nu får jag ta och dricka upp och sen hoppa in i duschen. Kan ju inte bara sitta här hela dagen, måste plugga med!


Att välja rätt löpardojjor!

Jag är verkligen i behov av ett par nya löpardojjor.
Man ska ju byta minst 1 gång om året och jag har ju aldrig tagit löpningen seriöst. Men nu ska det bli ändring på det.
I sommar ska jag nämligen springa mellan Ljungby- Angelstad (1,3 mil). Detta har jag lovar min sambo att vi ska göra tillsammans. Börjar redan få lite kalla kårar för detta haha.

Men så länge som jag inte ger upp så är allt möjligt. Så är det för alla!

Hur som helst så måste jag ha nya dojjor snart. Har redan dåliga knän och det är dumt att göra dem värre.
Här kommer lite information till er andra som också ska köpa nya skor:

Skorna skyddar hela kroppen
Dina skor har stor betydelse vid löpning. Många problem, inte bara i fötterna, utan också i underben, knän, höfter, ländrygg och till och med längre upp i ryggraden, kan orsakas av dåliga eller felaktiga skor. Därför är det viktigt att välja rätt skor från början.


Rätt storlek är bara början
Ett vanligt misstag är att man köper för små skor. Löparskorna ska omsluta foten väl, runt hälen och fotens ovansida, men du ska samtidigt ha gott om utrymme vid tårna. Gå inte efter din vanliga storlek. En fot kan vara stor, liten, bred, smal, hög, platt och variera i form på olika vis. Det är därför viktigt att prova och känna efter hur skon sitter på just din fot. En sko som fått toppbetyg kanske inte alls passar dina fötter! Känn efter, genom att springa i butiken eller på löpbandet.


Nästa steg är ditt löpsteg
Hur du sätter ner foten vid löpning spelar också roll vid valet av nya löparskor. Olika skor är konstruerade för att motverka olika felställningar och stabilisera foten. Fotens leder och mjukdelar utsätts för enorma belastningar, och de ökar dramatiskt vid felställningar. Det är därför viktigt att välja en sko som är anpassad för just ditt löpsteg.

 

Redan nu kan du få ett första hum om ditt löpsteg. Ställ dina gamla skor på bordet framför dig. Lutar skorna inåt är du förmodligen pronerare, lutar du utåt är du supinerare och står de mer eller mindre rakt upp har du troligen ett neutralt löpsteg.

Din vikt väger också tungt
Hur mycket du väger spelar också roll i valet av löparskor, särskilt i kombination med det underlag du tänker springa på. En sko som en lätt löpare gärna kan använda på hårt underlag, kan vara direkt omöjlig för en tung löpare att använda på samma underlag. Ju mer du väger desto kraftigare dämpning behövs i sulan för att minska belastningen på kroppen.

Skor är en förbrukningsvara
Tänk på att du inte bör använda alltför slitna löparskor när du tränar, eftersom dessa förlorat flera av sina ursprungliga, viktiga funktioner. Är skon sliten kan foten komma att belastas fel och den stötdämpande förmågan kan ha försämrats. Detta kan leda till att du vrickar foten eller att muskler överansträngs på ett felaktigt sätt. I värsta fall kan dina utslitna skor orsaka smärtor och skador. Vi rekommenderar dig därför alltid att byta dina slitna skor. Det är inget försäljningsknep, utan en nödvändighet för att du ska kunna springa bekvämt och skadefritt.

 

 

(information från Intersports hemsida)

 


Järnbrist idag kanske?

När man väl är laddad till tusen och vill träna så är det alltid något som sätter käppar i hjulet.
Känns som att jag kan ha järnbrist just nu, av olika anledningar.
Är yr i bollen,trött och orkelös.

Med andra ord så kändes det som att jag var någon annanstanns än på gymmet när jag tränade. Är sjukt när man känner så. Man minns i princip att man går dit och går därifrån. Allt där emellan  suddigt =S

Vill inte äta tabletter och jag vill klara det utan den hemska Blutsaften. *spottar och fräser, tviii*

Jag är himla glad över att jag gillar leverpastej iallafall. Det kan jag häva i mig haha. Måste nog ta tag i min kost igen nu när jag börjat träna så hårt igen. Vill ju springa idag men får se hur det blir med den biten.

Hur som helst så har min dimmiga tid på gymmet iallafall gett resultat i både rygg och axlar. För mina muskler är riktigt trötta nu!:)


Ledig dag med massor av träning!

Idag var jag minsann uppe med tuppen:) Himla skönt och dessutom skiner solen. Helt underbart!

I lördags körde jag ett benpass på gymmet. Var himla skönt och väldigt tur att jag tränade just ben.
På kvällen så var det dags för att fixa med mina planer för min sambo. Nämligen ut till skogen och tälta vid en sjö. Var himla mysigt att sitta där med en brasa i solnedgången och bara njuta. Tänk att något så enkelt kan vara så mysigt:) Det var lite av en speciell kväll för oss också.

Snart är du och jag vi<3

Äntligen helg. IDAG GÄLLER DET!

Sitter här och är väääldigt seg efter mitt arbetspass igår. Började två timmar tidigare igår så jobbade 9½ timme och det var stängningen. Det är värdelöst! Först jätte mycket folkc och sen tunnas det ut för varje timme som går.Till sist känner man sig helt ensam haha..

Nu ska jag äta frukost och sen sticka och träna. Hade veckans första vilodag igår så idag är jag lite taggad.

Sen ikväll så. Hoppas allt går som tänkt bara!

Skönt pass!

Var helt ensam på gymmet när jag började träna idag. Är så himla skönt!
Någon mer än jag som tänker väldigt mycket när jag tränar?

Tränade armar, mage och lite bröst idag och är helt tom på energi just nu.
Har fyllt på med lite så jag hoppas att det hinner laddas upp tills jag börjar jobba vid 12. HImla skönt att bara jobba 5 timmar idag och bäst av allt är att man slipper stängningen. HATAR stängningen.
Det är ju inga problem att göra det ibland men att man gör det 11 av 16 arbetspass ser jag som orättvist då vi är flera som jobbar.

Ne nu blir det att hoppa in i duschen och sen sminka sig. Måste hinna fixa till mitt CV då jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och få hjälp med att skriva ett cv som ger mig nytt jobb:)

♥ Emma

När snön försvann kom världens snöfall igen!

Var ute och sprang en runda innan idag och kändes riktigt bra.
Har aldrig varit mycket för att springa men iår ska det bli ändring på det. Har knappt någon kondition
men med mål och envishet så klarar man allt!

Var så glad när jag spran för all snö hade försvunnit, MEN!
För 10 minuter sen för det stora bomullstussar av snö från himlen. Suck!
Men det verkar lugnt nu,och jag håller tummarna.

Har planer för lördag och då får det absolut inte snöa och regna!!
Önskar verkligen att jag kunde säga vad jag ska göra. Men en som involverad i detta som inte får veta något läser bloggen. Du får se vad som händer på lördag älskling:)

<3

=D

Nu är jag helt SLUT i mina ben! Precis som det ska vara.
Idag har träningen varit riktigt härlig. Jag är en liten periodare angående vad jag känner för när det gäller att träna ben.
Enda dagen är det roligt och andra dagen bara BLÄ.

Men idag var det riktigt kul. Kommer nog känna av dagens träning imorgon med. Vilket vore bra för då har det gjort nytta minsann.

Nu ska jag börja städa undan alla dammråttor som ständigt kommer på besök. Håller på att tvättar med och sen ska jag ta mig några timmar och plugga. Skönt att man är ledig idag iallafall:)




Veckans träning hittills och veckans besvikelse!

När jag stod på jobbet igår så kom  det som alla hade prata om, nämligen snö!
Visst var det fint att titta på även om hela Sverige varit snötäckt i flera månader och precis fått se glimtar av våren. Men nu vill vi ju faktiskt ha vår och inte snö! Visst detta kommer vara borta imorgon och snart är det sol igen, precis som april månad alltid brukar fungera.

Men det är ingen vidare att köra med sommardäck när det är snö. Finns ju många dårar som drar på och fattar inte vad som kan hända. Jag har alltid sagt att folk får göra vad dem vill i trafiken så länge som inga andra riskerar att bli inblandade.
Jag bor så att jag har utsikt öven en fyrvägskorsning som är skymd från vissa håll. Det är 50 där och ibland kommer folk snabbare än 50 och saktar inte ens in. Jag blir rasande. Tänk så hade ett litet barn kommit och cyklat rakt ut? I den hastigheten överlever ingen.
Kan man som förare leva med det?

Skärpning på er!!


Nu gled hela inlägget över till bilkörning helt plötsligt. Menningen var att jag skulle skriva min träning! :)

Måndag= Armar och mage+ liten löprunda
Tisadag= Rygg och axlar
Onsdag= Ben (+ löprunda????) Är inte så lockande när man tittar ut. Men idag är jag ledig och har tid till det.

Nu ska jag iväg och köra ett hårt benpass.
Ha en trevlig dag allesammans!

Hade inte varit dumt att vara i Monaco nu:)


Möte med Arbetsförmedlingen

Nu vid 15.00 ska jag på möte med arbetsförmedlingen.
Vill byta jobb och ska dit och prata lite med dem. Sist skrev jag bara in mig och sen wips så hade jag ett jobb.
Hade inte ens behövt vara inskriven. Men nu ska jag ge det en chans för min egen skull.
Livet är kort, det går inte att kasta bort dagar, veckor, månader, år på att gå till ett jobb där man inte trivs längre. Jag måste få utvecklas om jag ska drivas och nu har jag stått på samma plats och trampat ett tag och jag kommer ingen vart. Får vara slut med det nu!

Så Here I Come!

BUHU!!:(

I fredes var jag på Intersports utförsäljning här i stan och köpte två linnen och en sportbh.
Använde det ena linnet på gymmet idag som är nästan helt vitt. Köpte det för 75 kr (förr 380kr)
Nu är det fullt med olje/fettfläckar på.

Lagom sur över det! När man tänker efter så är ju vitt nästan aldrig lämpligt då det alltid blir fläckar.
Men jag klarade mig tills slutet av passet buhu.

Jag hoppas hoppas hoppas att jag får bort fläckarna. Finns ju en hel del bra medel.

Några tips?

Nu kurrar magen för fullt!

Woho vid 13 så blir det lunch på stan. Min mage längtar efter att få lite mat i sig.
Nu är iallafall däcken bytta på bilen så nu är det bara att tuta och köra igen:)
Tänk att nästan alla ska fixa allt i sista minuten. På verkstan har dem inte gjort annat än att byta däck nu de senaste dagarna. Många bilar idag med så jag behövde minsann inte skämmas haha.

Nu ska jag fortsätta att hitta statistik till min affärsplan. Vissa försöker vara duktiga och utnyttja dagen medans andra bara sover bort dagen. Hmmm.. Låter skönt, men himla tråkigt!


Vilodag idag med!

Min förbaskade visdomstand krånglar igen! Känner mig febrig och har ont i halsen.
Ska till tandläkaren den 28:e så for hoppas det inte är några problem. Dem har ju redan sagt till mig att mina visdomständer inte ska växa mer så att jag slipper dra ut dem och liknande =S
För er som inte vet det så har jag aldrig dragit ut några tänder eller borrat, vilket är bra för jag är livrädd för det!
Har inga problem att gå dit såvida det är undersökning, men skulle det vara något annat så skulle jag nog vända så fort jag kommit in i väntrummet hehe.
En liten mes är man :P

Blir vilodag idag med imed att jag mår som jag gör. Så nu ska jag in i duschen och sen fixa mig. Vi har inte fått loss däcken på bilen så måste till verkstan. Dem satt som berget och som alltid är vi ute i sista minuten. Skulle ju varit bytt igår. Men bättre sent än aldrig som många säger.

Sen blir det att luncha med Angelica:) Ska bli himla kul att ses igen.

Ne nu får jag ta tag i mitt liv och inte bara häcka vid datorn.
Ha dé bra!

Snart dags att jobba, suck!

Sitter och njuter av min sista lediga timme just nu:)
Håller på och funderar kring min marknadsplan som ska finnas i själva arbetsplanen. Det är inte helt lätt det här. Ska försöka hitta statistik inom branschen med och det är inte lätt ska ni veta. Blir till att tänka runt i olika banor och göra så gott det går.

Himlen är fortfarande klarblå men skuggan har nått min balkong. Så inget mer solande idag inte. Blev några timmar innan idag och det syns faktiskt. Härligt!

Nu får jag ta och sätta fart om jag ska hinna något innan jag cyklar till jobbet.
Ha det så bra allesammans och njut av vädret!


AJAJ AJAJ

Nu sitter jag här mätt och belåten efter min skål med muslie. Var riktigt gott för en gångs skull.
Som ni ser på min rubrik kanske ni kan ana att det gör ont någontanns, och ja, det gör det.
Igår när jag kulle springa så powerwalkade jag till löpslingan som ligge nån kilometer härifrån. Skorna jag använder har alltid gett mig skavsår men tillsist så vänjer man ju fötterna, men självklart ska det nog ta flera veckor. Igår hade jag skoskav redan innan jag började springa! Sen sprang jag tre kilometaren och då var det verkligen ajajaj! Men det var absolut inte värst.... För när jag sen skulle gå hem så skavde det ännu mer än när jag sprang. Jag funderade ärligt talat på att gå barfota hem! Men istället fick jag lösa det smidigt och helt enkelt springa hem istället. Gjorde ju mindre ont iallafall.

Så nu sitter jag här med gigantiska blåsor =( And it hurts!
Men men idag ska jag ha vilodag och plugga i massor istället. Tänkte lägga mig ute på balkongen med datorn och skriva vidare på min affärsplan. Passa på att kanske få lite färg på sin bleka kropp med. Är så blek så jag bländar folk nästan haha.

Nu väntar solen på mig:)


Springtur i solen:)

Nu har jag precis avnjutit en springtur i solen. Vilket väder! Bara njuter:)
Sitter och äter lite banan och passionsfrukt och häver i mig vatten. Mumsigt efter en springtur.
Snart blir det dags för duschen och sen göra lite ärenden och plugga.
Är min lediga dag idag så ska passa på att njuta till 100 % av den!

Vill bli brun!


Affärsplan

Hejsan hoppsan allesammans!
Nu sitter jag här svettig och trevlig efter ett benpass på gymmet.
Ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för jobbet och äta lite lunch.
Har ätit soppa i flera dagar hehe. Gjorde ett storkok av min favoritsoppa och jag tröttnar aldrig. Dessutom är den bra att äta! Plus i kanten för det:)

Blir iallafall att jobba mellan 12-17 och sen hem och laga mat och fortsätta att skriva på min affärsplan som ska in i slutet på maj. Är det någon av er som gjort en affärsplan innan? Några tips?

Känner att tiden är knapp och inväntar mitt tentaresultat som jag redan vet hur det blir. Underkänd till 100 %.
Men det är bara att ta nya tag. Dock blir det att både plugga för tenta och sen skriva en affärsplan samtidigt.
Jobbet och träningen tar ju sin tid det med så det blir inte så mycket över. Men det är bara att kämpa på!

Nu väntar minsann duschen på mig! Ha det så bra allesammans!


Affärsidé

Hej allihopa!
Här sitter jag och kan knappt röra mina armar så slut som jag är i dem.
Blev ett hårt pass på gymmet och kommer nog känna det i armar och mage imorgon!

Blir jobb mellan 12.00-17.00 och sen hem och skriva ihop min affäridé. Den ska helst vara inne imorgon. Vi fick uppgiften igår och då skulle jag ju såklart jobba. Det är ju en fördel ju snabbare man skickar in den så man kan börja med sin affärsplan.

Imorgon ska jga jobba öppning så nån gång innan 5 ringer klockan iallafall. Sen på kvällen blir det Halmstad med min sambo då vi ska handla lite, sätta oss på en uteservering och sen kolla på bio. Blir den nya med Leonardo Dicaprio =D

Nu väntar duschen! Hej så länge

RSS 2.0