Sova?

Emma sitter här helt klarvaken och har inte ens börjat bli trött =S
Ingen vidare bra det inte. Jag hade tänkt gå upp tidigt för att springa imorgon. Men jag vet hur trött jag kommer vara. Får bli en lång frukost och sen ut och ge järnet!
Ska ju vara fint väder hela veckan så ska se om jag inte kan hinna springa lite extra, även om jag ska ha tenta på fredag. Mitt arbete är iallafall inskickat nu så nu kan jag minsann inte göra annat än att fokusera på min tenta.
Ska bli kul och se hur mycket jag kan nu. Känns som att jag kan otroligt mycket även om jag mest vill kunna bokföring och de andra viktigste bitarna.
Men kunskap får man aldrig för mycket av!

Nu ska jag kika runt på lite frisyrer och hårfärger. Bli ju klippning och färgning på lördag. Kommer nog mest bara toppa mitt hår, men vad vill jag ha för färg på håret då?
BLOND of course, men vilken nyans?!



Spadag idag

Sitter här med en härlig ansiktsmask och allmänt njuter av dagen efter ett härligt pass på gymmet.
Mitt arbete ska in idag och jag känner som så att jag kan inte göra mer än vad jag kan. Så jag ska inte stressa ihjäl mig och deppa ihop. Jag ska se till att all text ser bra ut och sen ska jag räkna så gott jag kan och sen blir det inlämning. Måste jag göra om räknandet så ska jag se till att få ordentligt med hjälp från antingen bank eller någon snäll ekonom som kan vara bussig och bjuda på hjälp!

Sen efter det så blir det att plugga för tentan som jag ska ha på fredag. 3 dagar på sig att plugga och jobba då med. Puh det blir nog värre haha. Men jag känner att jag åtminstonde kan mycket mer nu än på förra tentan, även om jag inte pluggat. Så jag hoppas:)

Blir att gå på Våxtorpsmarknad med Angelica på fredag med när jag ändå är i trakterna. Ska förhoppningsvis sova över med så min kusin kan klippa och färga håret på mig på lördagen. Ser inte allt för vackert ut just nu!
Sen på kvällen blir det hem och mysa med min sambo och börja planera den lilla hemligheten:)




Im back!

Efter en himla massa tårar för detta förbaskade skolarbete är jag äntligen tillbaka!
Jag är inte helt klar, men jag förstår så mycket mer just nu!:)
Ska lämnas in imorgon och jag får göra så gott jag kan för att det ska bli rätt.
Blir min handledare inte nöjd så får jag helt enkelt komplettera. Ska iallafall aldrig mer läsa ekonomi på distans! Himla jobbigt när man inte kan få hjälp. Jag är en sån person som måste få diskutera och se saker framför mig för att lära mig, vilket blir svårt via mejl och telefon.

Men nog om detta! Jobbade i lördags men har varit ledig idag. Har passat på att njuta av denna underbara dag till fullo genom att åka till svärföräldrarna med blommor och paket till sambons syster som fyller år idag.
Min kära mamma ska få något lite senare hade jag tänkt:) Får se om man kanske hinner med det nästa helg.

Har inte hunnit med någon träning nu i helgen tyvärr! Men det blir en ny vecka och nya tag. Har dock en tenta att plugga på denna veckan men känner att jag måste träna för att fungera. Känner mig inte som en människa om jag inte får träna! Kanske är fler som känner så?:P

Ha en trevlig kväll på Er!

stress

Det är mycket just nu. Allt har inte gått enligt planerna och nu är det dessutom stressigt med skolan.
Stänger ikväll och öppnar imorgon.

Hörs imorgon!

Vilodag, men endast från träningen!

Sitter här yr i bollen. Väntar på att få lite mat i magen. Kurrar som bara den!
Mestadelen av dagen har bestått av pluggande och åter pluggande. Ska fortsätta hela kvällen tänkte jag. Min sambo åkte nyss tillbaka till skolan och kommer inte hem förrens efter nio ikväll.
Då kan man ju passa på att använda den tiden till att plugga. Blir så mycket mer gjort när man är själv.

Nu plingade det till i micron så nu är maten klar:)

Trevlig kväll på er!

Distanskurs

Är det någon av er som har läst på distans?
Jag har suttit som ett frågetecken angående ett par saker nu i några dagar och har då mejlat min handledare för att få hjälp. Och har fortfarande inte fått svar !

Det jag skriver nu ska vara inlämat på måndag och fredagen samma vecka har jag en omtenta. Jag vill ju bli klar så fort som möjligt för att kunna öva på tentan. Ibland vill man bara slita sitt hår!

Just nu kan jag inte göra så mycket med min affärsplan utan jag kan man plugga inför tentan. Börjar bli lite stressad jag:P

Blir jobba ikväll och ledig imorgon. Ska baka minitårtor då för att provsmaka. Tänker dock inte säga varför:P


Nu har man varit duktig!

Nu sitter man här svettig och trevlig!
Har precis avverkat en löprunda på 4,3 kilometer. En ny runda med mestadels asfalt. Nytt för mig.
Måste bara säga att vilken skillnad ett par skor kan göra när man springer. Sist jag sprang på asfalt hade jag mina gamla skor och då kändes det riktigt tungt att springa. Men nu bara flög man iväg!

Ska ge mig ut och springa imorgon med men längre. Hade mycket kvar att ge idag! Målet är att främst bli uthållig. Tiden spelar ingen större roll just nu. Den kommer den med!:)


Tur man var uppe med tuppen idag för nu började det ösregna!

Lön och ledig:)

Nu har man precis kommit hem från gymmet och ska sätta sig ocg plugga. Men först ska jag hitta lite recept så att jag kan få baka lite idag:) Är ju trots allt ledig. Ska dessutom testa mig på en nyttigare lasagne ikväll så jag hoppas minsann att den blir god!
Har varit två ganska så onyttiga veckor nu så nu måste det bli skärpning. Jag kommer bli irriterad på mig själv när jag har bakat färdigt, för då åker det in i frysen och ligger där när jag blir sugen på något. INTE BRA! För då äter jag haha.

Jag har ett mål som jag har över 1 år på mig att klara, att nå min drömkropp. Det stundas för speciella dagar nästa år och då vill man vara fin. Välslimmad kropp med fina muskler ska minsann hitta hit:)

Men nu ska jag minsann råplugga och se ut och springa lite i skogen. Blir nog årets första intervall. Bättre sent än aldrig!


Lördag- en tur i löparspåret!

Good morning sunshines!

Hur står det till med er alla idag? Själv är man på strålande humör just nu. Var så disigt och grått imorse när jag gick upp men nu skiner minsann solen! Och idag är det lördag, vilket innebär en tur i löparspåret. Ska ha med mig Tea idag var det tänkt. jag hoppas det går bättre än sist för då orkade hon inte hänga med haha.

Ne fyy skratta ska jag inte göra. Hon hade inte ätit något på 1½ dygn så det var ju inte så konstigt. Men nu är hon ivig så fort hon ser mat så nu har hon nog lite mer energi att göra av med.

 

 

För övrigt kommer denna härliga lördag bjuda på pluggande och sen en tur till svärmor och svärfar. Min sambo är redan hos dem och fixar lite. Jag måste ju plugga så jag får komma ut lite senare.

Ne nu ska jag minsann ta och ladda upp för en runda i skogen. Ha en trevlig lördag!

















Dem nya dojjorna:)

Fredag

Hej allesammans!
Vad varmt vi har haft det nu i två dagar! Fick sova med en fläkt i sovrummet inatt. Himla skönt och lite utomlandsfeeling på det:)
När jag vaknade upp idag så fick jag en wow känsla. Vilken träningsvärk jag har i ryggen från gårdens pass! Sanslöst skönt!
Valde att ta en vilodag idag och gå en långpromenad med vovven innan frukost istället. Ska springa imorgon är det tänkt och sen på söndag blir det nog en vända benpass på gymmet.

På lördag ska vi hem till svärmor och svärfar och hälsa på. Och sen på söndag så bär det av till mina föräldrar för att lämna vovven. Fuskisar som är i Turkiet nu!

Aja nån gång är det min tur att få åka dit igen:)

Nu ska jag kika runt lite och sen fortsätta med min affärsplan. Flyter på riktigt bra idag! Ska vara inne den 31 maj så jag får kämpa på!

Ha en trevlig fredag allesammans!


Zombie

Good morning sunshines!
Allt bra med er?

Själv är man lite trött idag. Jobbade stängning igår och då är jag alltid seg dagen efter. Men jag är ledig idag så jag har tid på mig att piggna till.

Dagen ska bjuda på en löprunda i skogen, pluggande och mys:) Först ska jag dock bara sitta och slappa lite så man vaknar. Har ätit en stor frukost så nu väntar jag bara på att få känna mig som en människa igen!

Är himla sugen på att baka idag. Så jag tror det får bli en massa bakning idag med helt enkelt:) Dock ska jag nog ge bort det mesta, för det är himla svårt att låta bli att äta om det ligger hemma haha.

Blir kanske en resa hit i sommar. Skulle vara så himla skönt!


Sunshine

Det blev inte så jättemycket pluggande idag om jag ska vara ärlig hehe.
Solen skiner ÄNTLIGEN i Ljungby!! Vi har ju fått gå och frysa när stora delar av landet har haft solsken och 20 grader varmt. Men nu var den här för idag iallafall. Så jag låg på balkongen och solade och läste igenom lite anteckningar.

Sen fick jag ta mig en lång skön dusch. Blir jobbigt den dagen då man ska betala sitt vatten själv. jag som älskar att stå länge i duschen! Men det blir ett kommande problem.

Nu ska jag ut och gå en runda med Tea innan jag ska piffa till mig för att gå till jobbet. Min slappevecka nu.
Älskar den! Perfekt nu när jag ska göra klart min affärsplan med!


Päsig!

Nu sitter man här sådär äckligt päsmätt efter träningen. Ibland är jag jättehungrig efter att jag tränat och ibland tar det verkligen emot när man försöker äta något. Idag tog det emot. Att man kan känna sig så äckligt mätt efter en banan och lite vatten är otroligt!
Tänk om det alltid vore så enkelt, eller snarare lite mer åt det hållet. För ibland kan jag äta som en häst och fortfarande inte vara mätt. Så har det varit hela mitt liv. Ibland börjar man ju undra haha.
En tjej som äter som en kille men ändå inte blir mätt hmmm..
Nu har jag dock minskat mina portioner vilket syns på kroppen. Sen jag träffade min sambo har jag gått ner över 10 kg. Brukar ju ofta bli tvärtom så jag har minsann haft tur!

Nu ska jag fortsätta att sitta här framför datorn och vara allmänt matpäsig. Men ska såklart använda tiden till att skriva på min affärsplan.

Ciao Ciao!

Juni 2007                                                     November 2009

Hejsan allesammans!

Här sitter jag och tycker lite synd om mig själv idag.
Var ute och sprang en runda med vovven vi passar och nu har jag riktigt förbaskat ont i min vänstra höft. Att den aldrig kan ge med sig och sluta göra ont! Jag har haft problem med båda mina höfter nu i 3½ år. Anledningen är en bilolycka. Men precis som rygg och nacke så försvann problemen mer och mer med tiden och efter all träning.

Men nu när jag har börjat springa så har jag väckt den sovande björnen verkat det som. Gör bara ont när jag går eller springer, samt om jag står upp väldigt länge, som på jobbet.

Whats going on? Kan man vara så otränad eller har problemen kommit tillbaks igen?

Ska iallafall testa med lite Zon i ett par dagar och hjälper det inte så får jag boka tid hos en sjukgymnast helt enkelt.


Nu ska jag göra lite budgetar till min affärsplan. Hoppas Hoppas att det flyter på bra idag:)

Efter det blir det att slappa. Precis som djuren gör hela dagarna!

När allt bara flyger förbi!

Ja hörrni! De senaste dagarna har bara flugit förbi! Jag har nämligen varit ledig, men det är samtidigt då jag är som mest upptagen skulle jag tro.
Jobbade öppning i fredags och slutade kl 13. HELG:) Det var hem och njuta med sin sambo. Sen på lördagen begav vi oss till Halmstad för att hitta löpardojjor till mig. Fick besöka 4 sportaffärer för att hitta ett par skor i min storlek.
Ingen vidare att ha mina fötter. På alla ställen fanns det bara herrskor i min storlek då de andra var slut, och det var inget dem rekomenderade.

Men så på Intersport hittade jag mig ett par asics för 890 kronor. (ord pris 1200kr)
Överlycklig är bara förnamnet!
Passade på att svänga inom mina föräldrar på hemresan med. Blev lite grillat även om det inte var väder för det.
Dem ska iväg till Turkiet denna veckan så vi är hundvakt nu.
Himla mysigt. Igår sprang jag, min sambo och lilla Tea som vi passar ett varv på 3 kilometran. Gick kanon!

Men nu måste jag fixa mig lite. Börjar jobba vid 16.

Ha de så bra allesammans!

Gott med mat

Sprang en runda på 40 minuter idag, eller 39 för att vara exakt.
Fick mig en liten kick och en självförtroendehöjare!
Jag eftersträva mina 13 kilometer som ska springas i sommar. Det ska jag klara av! Det är mitt mål denna sommaren.

Nu ska jag avnjuta min goda kycklingsallad med cous cous:) Mums!

Laddad inför rundan

Nu ligger frukosten med lite blåbärssoppa i magen. Vädret ser inte så lovande ut, mend et är bara att ge sig ut!
Molnen är riktigt mörka och regnet hänger i luften. Men jag måste få låta frukosten smälta lite så jag har lite energi.
Ska passa på att plugga och handla innan. Så jag hoppas att regnet håller sig borta tills efter lunch iallafall.

Man får hoppas att SMHI har rätt! För då slipper jag minsann att plaska:)

 

Nu ska inköpslistan skrivas. Senil som jag är köper jag alltid allt annat än det jag gick till affären för haha.


Hmm

Ja som ni ser så kom det precis in en nytt inlägg.
Skrev det vid 8.30 imorse och jag laddade upp det. Men nu när jag tittade så låg det kvar i utkastet :S
Jaja man kan minsann inte begära allt:)

Blev lite ändringar när jag kom till gymmet. Var så himla sugen på att träna rygg och axlar. Och wow vilket pass!
Kommer ha sån träningsvärk i mina skuldror imorgon=D

Nu måste jag äta upp min lunch innan den kallnar. Blev en slags äggkaka. Ja en pannkaka med mer ägg och sen fyllning.

Ha en toppendag!

Maj 4, 2010

Nu har man fått frukost  magen och inväntar ett benpas på gymmet.
Igår blev det bara gymmet. Hade å mycket att göra så tiden bara sprang iväg!
Men imorgon är det onsdag och då brukar jag alltid köra kondition.
Vill köra några dubbelpass nu i veckan, men jobbet ställer till det lite.
Men tror jag ska springa på torsdagmorgon och sen gymma på kvällen. Är bra mycket jobbigare att springa efter att ha jobbat. Hade man haft ett jobb där man får sitta och kunna ta en paus nån gång hade det väl gått!
Men no, mina ben är riktigt ömma efter att ha stått i några timmar. Ibland undrar jag om

Ledig idag:)

Puhh ledig idag och igår. Himla skönt efter stängningen i fredags och öppningen i lördags.
Blev en sån oplanerad helg och jag älskar när det blir så:)
I lördags kom jag hem vid halv 4 ungefär. Tog mig ett varmt bad och pysslade om mig själv med ansiktsmask och allt annat som hör till. Sen på kvällen bestämde jag och min sambo oss för att gå på bio.
Clash of the titans blev det. Den var väl okej enligt mig eftersom jag sällan kollar på sånna filmer. Men min sambo var besviken på den. Lite för stora förväntningar kanske?

Sen igår skulle vi båda plugga. Hmm ja det gick ju som det gjorde. Vi körde hem och hälsade på mina föräldrar och passade på att gratta mormor som fyller år idag. Kvällen innehöll grillning. Äntligen! Så himla gott!

Med andra ord har det varit vila i helgen. Himla skönt då jag varit så trött!
Idag körde jag armar och mage på gymmet. Kanske blir en springrunda ikväll. Måste dock vakna till liv i huvudet om det ska gå. Är lite borta idag nämligen.

Nu ska jag snygga till mig lite för vid 2 så ska jag luncha med Angelica. Får se vad det blir för mumma. Är sugen på en smarrig sallad!

Adios!

RSS 2.0