Nu var stressen över!

Nu kan jag minsann andas ut igen! Jag hade ansvar för blommorna till min väns bröllop och som tur var så kom allt jag ville ha och brudparet blev jättenöjda! !
Självklart blev jag själv väldigt nöjd jag med!:)


Tack så jättemycket för en trevlig kväll! Vi önskar er all lycka i framtiden:)

Och så kom lönen..

Har lyckats ta mig ut idag för att handla hem lite viktiga saker. Min ansiktsrengöring var nästan slut så det var prio 1!
Rengöringen gick på 345 kronor och ansiktskrämen på 545 kronor. Har jobbat ihop extra pengar till min ansiktskräm så egentligen berör den inte min ekonomi om ni hänger med. Det var pengar jag egentligen inte skulle haft och då kan det vara skönt att lägga dem på något man annars fasar för att köpa. Ett av de bättre köpen jag någonsin gjort, men ack så mycket pengar.

Sen har jag även inhandlat en badrumsmatta och en prydnadskudde på Jysk. Sedan bar det av till Lindex för ett par leggings jag ska ha på lördag. Och sist men inte minst har jag köpt en bröllopspresent som brudparet ska få på lördag!


Förkyld! Buhu

Nu sitter man här med snorig näsa och tycker lite synd om sig själv.
Att bo på tredje våningen utan hiss kan vara lite jobbigt när man är förkyld!Det tar minsann på krafterna. Tur att man är ledig idag annars hade det nog märkts på kommande lön. Så jag hoppas minsann att jag är bättre till imorgon!

Sitter just nu med inpackning i håret. Lika bra när man inte orkar göra så mycket annat. Dock har jag en lista med saker som jag måste bocka av idag.
  • Rengöra vårt akvarium
  • Diska (ett stort berg med disk snart)
  • Laga mat
  • Dammsuga
  • Rengöra Mollys kattlåda
Inga vidare jobbiga saker annars, men idag är det tufft!

Blää för regnet

Idag blev det armar,bröst och mage som fick tränas på gymmet. Tacka gudarna för att jag körde dit säger jag bara! Jag han parkera bilen och öppna dörren och så kom världens ösregn! Och ännu roligare just då var att jag visste vad som väntade efter träningen. Då skulle jag åka ut till skogen för att hitta lite fint att ha till sorgbinderierna.
Som tur var så hann jag parera in träning och skogsvandring väldigt bra. Jag höll mig nämligen inne medans der ösregnade och gick ut när det slutat. Allt detta av en slump!
Påväg ut i skogen höll jag nästan på att köra av vägen när jag hörde nyheterna. Polisen i Hyltebruk beskjutna med automatvapen. Jag satt med stora ögon och öppen mun när jag hörde detta och var i småchock! Tänk där har jag bott i 10 år och hade säkert varit kvar om det inte vore för att jag hittade min pojkvän i Ljungby.

Glad över att jag flyttade är väl allt man kan säga. Har hänt mycket konstiga saker nu på sista tiden.

Nej nu ska jag unna mig en hemmagjord chokladmuffins och sedan asa in mig i duschen. Sen blir det att jobba vid 16,00.

Ha det så bra allesammans!

Mysig dag!

Idag har jag kört ett benpass på gymmet och sedan varit och fikat hos Sandra som jag ska göra brudbukett till nästa vecka:)
Himla mysigt! Hon har en dotter på 16 månader som är för himla söt:) Hon skulle in till stan för att handla så vi passade på att handla tillsammans. Behövde lite grejer för att laga lasagne nämligen. Är nog bland det bästa jag vet just nu. Smarrigt med lite sallad till.

Nu ska jag ta och kika på Hells Kitchen.

Ciao!

Wrong!

Det blidde ju inget benpass. Det har jag redan hunnit med nu i veckan ju. Det var minsann dags för axlar och rygg. Himla himla skönt pass med lite folk på gymmet. Nu sitter man här svettig och äcklig och ska snart äta lunch, sen blir det promenad med vovven.  Håller tummarna för att slippa regnet!

Ska jobba ikväll men är ledig fram tills 15,30 ungefär. Tänkte att jag ska träna på textning. Måste vara förberedd ifall mina släktingar vill att jag ska skriva banden till sorgdekorationerna. Och ni ska bara veta att det är mycket mycket svårare än det ser ut. Tacka gudarna för att jag skriver hyffsat fint och tycker att det är roligt.
Gör man misstag så är det ett dyrt misstag. Både banden och pennorna kostar ju skjortan!

Nej hörrni. Nu ska jag käka lite lunch tänkte jag:) Jag hoppas att ni får en trevlig fredag.

Bröllop och begravning

Usch nu börjar det knyta sig i magen på mig!
På torsdag ska min farfar begravas och på onsdagen ska jag åka ner för att göra sorgdekorationer. Var så himla länge sedan nu så det har börjat pirra lite i magen på mig om man säger så. Sen veckan efter så ska jag göra brudbukett och bordsdekorationer. Detta känner jag mig dock säker på, MEN.... Saker och ting kan alltid gå fel!
Tänk så kommer inga blommor? OMG!

Nej man får bara lugna ner sig och hoppas på det bästa. Var ju trots allt över två år sedan jag gjorde något av detta sist. Men jag tror att jag kommer få klappa mig själv på axeln och säga bra jobbat. Jag hoppas det iallfall!

Nu ska jag ta och sticka till gymmet innan regnet börjar ösa ner! Mot ett benpass!:)


Möhippatips någon?

Regn och rusk och inget uteväder!
Har blivit ett skönt benpass idag på morgonen samt n promenad med mina föräldrars hund som jag passar.
Sen har jag även hunnit med att gå i lite affärer samt hälsat på en arbetskamrat som kommit tillbaka efter sin semester.

Just nu sitter jag och brainstormar utan någon vidare kontakt haha.
En vän till mig ska gifta sig om tre veckor och tyvärr har ingen möhippa kommit på tal. Hon känner inte så många så nu tar jag snart saken i egna händer! Alla förtjänar en möhippa/svensexa. Dock en som passar den som ska gifta sig, och inte de som fixar den.


Någon som kan komma med billiga ideér?

Vad livet kan röras om på några sekunder...

De senaste två dagarna har varit allt annat än roligt skulle jag vilja säga.
Först och främst vi fått trösta en i familjen av privata själ och det gör alltid ont att behöva se andra må dåligt.
Man gör vad man kan och det viktigaste är att finnas där och att man lyssnar. Men som om det inte vore nog så ringde min pappa igår och berättade att min farfar gått bort.
Visst han var gammal och har haft diabetes så länge jag kan minnas men det där med döden är något som alltid gör ont för mig. Jag försöker att utvecklas när det gäller mina känslor och reaktioner och igår fick jag mig ett stort test.
Tror inte att jag fattade vad som hänt förrens jag skulle sova för då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre.

Men som jag alltid säger så tror jag att han har det bättre nu. Förhoppningsvis så har han hittat min farmor igen som jag aldrig fått träffa. Så vill jag iallafall tro och hoppas.


Jag tänker på dig och alla i sörjande i familjen.

100802

Hejsan svejsan!
Nu var min ledighet snart slut! Börjar jobba vid 16 idag och är inte ledig försen på måndag igen.
Hoppar in extra på onsdag och söndag vilket är mina ledig dagar egentligen. Men vad gör man inte för lite extra klirr i kassan?

Har varit en vilohelg, alltså ingen träning. Men idag har jag avverkat ett rygg/axelpass vilket kändes underbart!
Imorgon ska jag ställa klockan så jag hinner träna och handla innan jobbet. Funderar på om jag ska köra ben och bröst eller kanske armar och mage? Det får morgondagens träningssug avgöra:)

Nu ska jag ta och fixa lite hushållssysslor innan jag ska vidare till jobbet!

Ha en toppendag allesammans!

RSS 2.0