Beställa brudklänning?

Skulle ni våga beställa er brudklänning via nätet eller är det ett big no-no för er?
Jag ska gifta mig nästa år och har hittat MIN klänning på tradera och jag är förälskad!
Det är ett helt år kvar men smaken har varit samma sen flera år och kroppstorleken likaså.
Ska man våga chansa? Den är ju så himla fin!


Vad tycker ni?

:)

Frukost i magen och strålande solsken. Här ska det solas!
Måste passa på att lägga en grundbränna inför resan, och nu har jag äntligen semester så nu hinner jag med allt jag vill göra.

Njut av solen!

Haft en trevlg midsommar?

Hejsan!

Jag har minsann haft en riktigt lugnt sådan! Inte en droppe alkohol vilket gör att jag mår toppen idag:)
Jag och min sambo åkte hem till mina föräldrar och sen åkte vi alla vidare till lite släktingar och åt.
Jag hade ju jobbat öppning 2 dagar irad och var helt slut. Hade jag druckit ett glas vin hade jag med störtsa sannolikhet känt av det ganska så snabbt!

Det var himla trevligt att bara umgås och prata. Man måste inte döda alla hjärnceller med sprit för att ha trevligt minsann:P

Just nu är jag taggad för min sista dag på jobbet innan semestern. Långtar tills klockan slår 17.30 och jag får gå hem:) WIIEEE!

Ska försöka orka med antingen ett träningspass eller en lång rask promenad efter jobbet. Kände att det skulle bli för stressigt att hinna med det innan jobbet och har dessutom himla ont i ryggen just nu.

Ni får ha en trevlig dag så hörs vi.




Njuter av min lediga dag!

Så var kvällspasset avklarat och nu var man ledig för dagen:) Bara 3 arbetspass kvar nu sen är det semester för min del!

Är precis hemkommen från ett axlar och ryggpass på gymmet. Var himla tomt där idag, men det älskar jag! Tycker inte om när det är för mycket folk. Blir så himla trångt och träningen blir inte den samma.

Hur som helst. Vi var ju på husvisning igår. Ett underbart hus som var byggt på 1800-talet. Vi hade höga förväntningar som tyvärr inte uppfylldes. Ett hus på över 200 kvm och inga "riktiga rum". Det fanns liksom inga vanliga sovrum =S Men jag har förståelse för det med tanke på när det var byggt, men ingenting för oss tyvärr.
Vi vill ju kunna ha barn i framtiden och då måste det ju finnas sovrum till alla. Dessutom var det mycket bäckar och Laganån fanns bara en bit nedanför tomten, ingen vidare barnvänligt det heller.

Letandet efter det perfekta huset går vidare! Nästa år någon gång kanske vi hittar ett. Det ska ta sin tid för det är minsann inget jag tänker impulsköpa.

Snart så är vi där älskling:)


Husvisning

God morgon allesammans!
Idag var det tisdag och min lediga helg lider mot sitt slut. Ikväll blir det nämligen att jobba igen. Men inte ska man gräva ner sig för det! 4 arbetspass kvar med ikväll sen har jag 3½ veckors semester:)

På dagens schema står det träning och husvisning. Ska kolla på ett helt otroligt hus nu vid 9.30.
Det skadar ju aldrig att kolla!

Nu ska jag göra mig iordning:)

Ingen vidare väder men ändå en springtur!

Hej allesammans!
Har inte riktigt haft motivation till att sitta vid datorn den senaste veckan. ÄR så himla glad över att slippa det nu när jag är klar med mitt arbete, som jag för övrigt fick godkänt på! Hurra för mig:)

Idag sitter jag dock här och undrar var den fina solen tog vägen? Två dagar är för lite. Vill helst få lite grundbränna innan jag åker! Dessutom försöker jag hålla mig i form tills dess med! Inga onyttigheter förrens vi har anlänt till värmen. Väl där nere så finns det inget som heter onyttigt;) Ska njuta av min semester till fullo hehe.

Hur som helst. Idag när vi kom till gymmet så blev vi stoppade så fort vi öppnade dörren. Det hade varit inbrott inatt och de inväntade polisen. Vem fan gör inbrott på ett gym?! Idioter...

Så utan styrketräning så får det bli en springtur i skogen. Har inte blivit någon på över två veckor så det är behövligt. Stress och sjukdom är inget man kombinerar med träning.

Nu ska jag ta och snöra på skorna innan regnet kommer.
Ha en underbar fredag allesammans!

Stackars studenter

God morgon!
Idag öser minsann inte regnet ner som igår. Tycker dock så himla synd om de som tar studenten imorgon, ska regna hela dagen lång! Stackarna:(
Själv hade man ju kanonväder på både bal och student så det är något jag aldrig kommer glömma.
Ska fira sambons syster imorgon och hade turen att vara ledig:) Har ju redan tagit ledigt två dagar denna månaden och så mycket mer vill inte min plånbok haha.

Känner mig hyffsat utvilad idag måste jag säga. Sov till 9,20 vilket är lite längre än vanligt. Har inte blivit hungrig än även om jag var lite hungrig när jag somnade. Men ska försöka få i mig lite frukost snart. Halsen känns bättre förutom att den känns svullen. Jag hoppas jag kan träna imorgon. Var ju så länge sen nu!

Sen blir det jobbet mellan 12-17. Skönt att komma hem tidigt idag. Det är guld värt.

Nu ska jag försöka äta lite. Ha en toppen dag allesammans!

Detta ser ju inte dumt ut!


Summering av helgen!

Hej allesammans!

Nu var det ett par dagar sen jag skrev men jisses vilken kanonhelg det har varit!
Fredagen började med att klockan ringde 5.50 och då var det in i duschen, sen på med ansiktsmask och piffa till ögonbrynen. En stressig men "välvårdande" morgon i förberedelse för tentan!
Var lite nervös för tentan imed att jag inte hunnit plugga så mycket. Man har ju inte hur många försök som helst på sig heller!
Men vilken skön känsla man hade när man gick därifrån! Det känns som att man klarade det, men man vet aldrig! Så jag ska absolut inte ha för stora förhoppningar.
Efter tentan bar det av till Angelica för att väcka lite barndomsminnen på Våxtorpsmarknad. Var där varje sommar som liten, entradition som halvt om halvt försvann när vi flyttade. Var mysigt även om man insåg att man växt ifrån allt som säljs där.
Efter det åkte vi ut till deras stuga i Skummeslöv och fixade oss för en tur till Halmstad. Blev en middag på restaurangen Yoss och en efterrätt på Ecspressohouse.
Vädret var underbart så de populäraste uteserveringarna var knökafulla och resten nästintill tomma.
Vi valde att åka tillbaka till stugan men svängde inom Laholm. Calle Kristiansson hade spelning där så vi svängde inom. Han var ju bätte live än på skiva och tv måste jag säga. Men det är ju alltid något speciellt med livespelningar.

Lördagen hade klippning och färgning av håret på schemat. Tack kära kusin för detta:)Det var behövligt!
På kvällen blev det myspys med min sambo. Champange och jordgubbar och sen lite förrätt. Sen gick vi en runda och det slutade med att vi åt på Stationskrogen i stan istället för hemma. Annars skulle det blivit något med lamm, vilket jag inte har någon aning om hur det smakar. Men det sitter inte i sjön, det tar vi någon annan dag:)

Nu ska jag ta mig ett bad och göra en ansiktsmask. Har ont i halsen och huvudet idag. Himla typiskt när man skulle träna!


Halvmil i solen

Idag var det äntligen solsken när man öppnade ögonen och tittade ut. EMMA IS HAPPY:)
Blev frukost och lite pluggande sen begav jag mig ut för att springa en halv mil. Låter så mycket längre än 5 kilometer så nu kör jag på halv mil;)

Resten av dagen har jag spenderat i solen med min böcker. Så man har slagit två flugor i en smäll med att både sola och plugga. Snart ska jag bege mig till jobbet och ska absolut inte glömma mitt häfte med det viktigaste som jag skrivit igår och idag. Det ska in i huvudet, så är det bara!
Perfekt att ha häftet liggandes framför sig så läser man ett litet stycke och sen tänker man  och försöke

r memorera det medans man ändå städar.
Imorgon ska jag jobba mellanpass så då får jag plugga före och efter. Sen hinns det inte mer eftersom tentan är på fredag. Inväntar fortfarande tid och sal =S Hoppas verkligen att det är på morgonen för jag ska vidare till min vän Angelica efter. Bli Våxtorpsmarknad och kanske lite grillning i Skummeslöv vid deras stuga?
Får ta dagen som den kommer annars:)

Känner mig ovanligt lugn inför tentan, man kan ju trots allt inte göra mer än sitt bästa!

RSS 2.0